GVHK logo

Offisiell hjemmeside for Gjøvik Håndballklubb

Neste kamp 2.divisjon: Nit/Hak - Gjøvik HK 26.03 kl. 16.00 i Lihallen 

Neste kamp 3.divisjon: Gjøvik HK 2 - Veldre 23.03 kl. 20.00 i Campus Arena Gjøvik

Du er her: Damer

Klart for samba-håndball

Original 0000002018 jaqueline anastacio17. oktober 2009 banket Jaqueline Anastácio inn 11 mål på det norske damelandslaget - dagen etter ble det åtte til. Nå er den brasilianske bakspilleren klar for spill i Gjøvik HK, og har signert en toårs-kontrakt!

Anastácio kommer nå fra Ungarn og spill i Siófok KC - den 173 centimeter høye bakspilleren er også fast inventar på det brasilianske landslaget, som forbereder seg hardt til VM på hjemmebane i desember.

Hun kommer til Gjøvik søndag kveld, og rekker dermed å bli med på treningsleiren i Lysekil neste uke. Dermed er stallen foran comeback'et i Postenligaen komplett - og det kan bli en svært spennende sesong der vi ikke har tenkt å stå med lua å hånda!

- Språket er en utfordring for oss i starten. Dersom noen i Gjøvik-området kan hjelpe oss med portugisisk, og eventuelt bistå med å være en slags fadderfamilie for Jaqueline, ville vi vært veldig takknemlige for det, sier Mona Stende Vinger i Gjøvik HK.

- At vi har klart å signere en spiller av såpass kaliber er ikke minst takket være Gjøvik HKs tidligere leder, Johannes Berger. Gjennom sitt firma Norengros Johs Olsen har han bidratt til at den økonomiske biten er kommet på plass, sier Gjøvik HKs styreleder Dag Jørgensen.

  
YouTube-video - se Jaqueline score mot Norge »

Tips en venn

 Minidrett.bilde

Facebookwordmark1024x819 

Grasrotandelen.logo

 

Håndball i media

Sponsorer

Design Sandbeck. Utviklet av Tag Studio.