Gjøvik HK på Klubbhusets nivå 1
Generelt

Gjøvik HK på Klubbhusets nivå 1

Skrevet av:
Dato:
Facebook
22.3.2024

Gjøvik HK har blitt sertifisert på Klubbhusets nivå 1! Innlandets andre Klubbhuset-sertifiserte klubb er klar, og denne gangen er det de blå fra Gjøvik som har fått det synlige beviset for nivå 1-sertifisering.

Styreleder i Gjøvik HK, Steffen Csirmaz, er svært fornøyd med opplegget så langt.

- Det har vært en fantastisk bra for klubben og styret i Gjøvik HK å jobbe med Klubbhuset. Programmet er en bra ressurs for vår klubb, og det har virkelig styrket vår evne til å administrere og utvikle klubben på en god og effektiv måte. Gjennom Klubbhuset har vi fått synliggjort en rekke ressurser, verktøy og veiledning som vil hjelpe oss med alt fra økonomistyring og organisasjonsutvikling. Det har vært en enorm hjelp for styret å ha denne støtten og veiledningen som ligger i systemet, og det bidrar til å styrke hvordan vi driver klubben vår nå og videre fremover. Klubbhuset anbefales på det sterkeste.

Klubbhuset har som mål å bidra til en bedre klubbhverdag for spillere, tillitsvalgte, trenere, dommere og alle andre involvert i håndballgruppen.

Konseptet baserer seg på 5 hovedkategorier:

  • Klubbdrift
  • Sport
  • Rekruttering
  • Dommer
  • Frivillighet/Arrangement

Innenfor hver kategori er det definert kriterier som totalt sett utgjør det NHF anser som sentralt for å kunne drive håndballaktivitet på en best mulig måte samt at det legger til rette for utvikling og kontinuitet over tid.

Styremedlem Ragnhild Sørlie Bergsrud angrer heller ikke på at Gjøvik satte i gang Klubbhuset-prosessen.

- Vi bestemte oss rundt høstferien for å prøve å sertifisere oss på nivå 1 i Klubbhuset. Prosessen har vært lærerik og vi har i prosessen fått satt mye i system. Det å få samle alle dokumenter ett sted er bra og det gjør det enkelt å finne frem også når personer skiftes ut. Når vi begynte å kikke på det, så det ut som en stor jobb, men når vi fikk satt oss mer inn i det viste det seg at vi hadde mye på plass fra før, vi måtte bare systematisere det. Noe måtte vi også starte helt forfra, men det var gode fremgangsmåter og tips inne på siden til hvordan det skulle gjøres. Vi fikk også besøk en arbeidsøkt av Jens Ørbæk som hjalp oss med det som var uklart.

Gjøvik HK har derimot ingen planer om å stoppe der.

- Vi har planer om å gå videre på nivå 2 etterhvert!

Klubbutvikler fra NHF Region Innlandet, Jens Ørbæk, er fornøyd med hvordan klubben har jobbet den siste tiden.

- Gjøvik HK har et veldig engasjert styre som virkelig ønsker å videreutvikle klubben sin.

Vedlegg 1Vedlegg 2Vedlegg 3

Flere nyheter

Sponsorer

Vi er stolte av å presentere våre sponsorer: