Møt Marthe Gruer - vår nye hovedtrener
Sportslig

Møt Marthe Gruer - vår nye hovedtrener

Skrevet av:
Dato:
Hanna Håker
21.6.2024

Hovedtrener det slår gnister av!

Nå går det mot sommerferie for de fleste i klubben. Damelaget har stått på og gjennomført flere treninger i uken, ledet av sin nye hovedtrener; Marthe Gruer. Hun er en skikkelig energibunt og vi gleder oss til å se hvor hun fører oss.

Her forteller hun litt om seg selv…

Jeg kommer fra Jevnaker, men har bodd «utabygds» siden jeg var 16 år. Studier og håndball tok meg til Lillehammer, der jeg fullførte både videregående og bachelor i idrettsvitenskap. Jeg spilte på LFH09 frem til 2015, men påfølgende sesong ble første møte med Gjøvik håndballklubb. Den gangen spilte vi i 1. divisjon og det gir selvfølgelig mersmak! Sesongene etter spilte jeg for både HSK og LFH09.

For ei som begynte å spille håndball som 6 åring, så vil det si mange år med ball i hånda. I 2021 flytta jeg til Gjøvik grunnet jobb og samboer, og da ble det samtidig et gledelig gjensyn med GHK. I september flytta vi inn i hus på Kopperud og trives veldig godt, spesielt fornøyd er retrieveren Aro med gressplen og god plass. Til vanlig jobber jeg på Gjøvik videregående skole, hvor jeg blant annet underviser i breddeidrett og kroppsøving. Jeg er også ansatt som spillerutvikler i region Innlandet og har hatt ansvar for J08 og bylaget i året som har gått. Når jeg ikke er i hallen vil jeg helst være ute, spesielt om vinteren, med ski på beina. 

Gjøvik håndballklubb har tatt meg godt imot og gitt meg sjanser, både på og utenfor håndballbanen. Jeg er veldig takknemlig for både imøtekommenheten og tilliten klubben har vist meg. De siste to sesongene har jeg fungert som spillende assistent-trener, samtidig som jeg har fullført trener 3 utdanning.

Nå står det andre utfordringer for tur og det er med stor glede, men også et stort lass sommerfugler i magen og en god klype ydmykhet, at jeg tar fatt på rollen som hovedtrener. Jeg har ikke mye trenererfaring, men jeg lover at det skal jeg kompensere for med mye hard jobbing.

Ragnhild Sørlie Bergsrud blir min makker denne sesongen. Ei skikkelig stødig dame med mye erfaring fra håndballbanen - det tror jeg blir bra! 

Så langt har laget trent godt i juni og jeg vil virkelig rette en stor takk til jentene som makser ut og gir alt på trening. Gjennom sommeren skal det legges et godt fysisk grunnlag som vi skal benytte oss av på banen til høsten. Da håper vi selvfølgelig å se akkurat DEG på tribunen! 

Takk til alle frivillige som blant annet stiller opp i kiosk, billettsalg og sekretariat. Jobben dere gjør er utrolig viktig og det hadde ikke vært mulig uten dere. Takk til Kai Vidar som har styrt skuta i flere år og takk til alle spillere som møter på trening med et ønske om å bli bedre. Takk til klubben som velger å satse på meg og gir meg muligheten. Dette blir spennende, og jeg gleder meg til høsten! 

 

Vedlegg 1Vedlegg 2Vedlegg 3

Flere nyheter

Sponsorer

Vi er stolte av å presentere våre sponsorer: