Møt Trine Bråthen - vår nye styreleder
Generelt

Møt Trine Bråthen - vår nye styreleder

Skrevet av:
Dato:
Hanna Håker
15.6.2024

Tidligere i år fikk vi ny styreleder i klubben vår. Hun heter Trine Bråthen og er for mange en kjent skikkelse, men for andre ikke. Hun ble derfor oppfordret til å fortelle litt om seg selv.

Samtidig som vi ønsker Trine velkommen ønsker vi å rette en stor takk til forrige styreleder Steffen Csirmaz som gjennom mange år har gjort en utrettelig innsats og hatt et stort hjerte for klubben!

---

Jeg er opprinnelig fra Sørum i Viken. 37 år snart, gift med Sjur, har tre barn og bor i nærheten av Eiktunet. For meg har Gjøvik HK og folk i klubben vært, og er, et viktig bidrag til min trivsel her i flotte Gjøvik.
Jeg har spilt håndball fra jeg var 6 til 25 år – mange år i Sørum/Sørumsand/Frogner IL, tre år på NTG Kongsvinger og KIL i 2.divisjon, deretter 4 år i Gjerpen i eliteserien, for så å flytte til Gjøvik i 2010 hvor jeg spilte i tre sesonger for Gjøvik HK, i både eliteserie og 1.divisjon. Siste årene har jeg vært innom, men stort sett som heiagjeng eller frivillig.
Årene med håndball fra ungdomsårene hvor det var håndball tidlig og seint, EHF-spill i Gjerpen, eliteseriespill og tøffe kamper for å holde divisjonene inneholder et uendelig sett med gode minner. Håndball og lagidrett verdsetter jeg høyt i hverdagen fortsatt.  Fra Gjøvik HK har jeg mange gode minner fra tøffe og jevne kamper, hvor krigervilje står som en sterk verdi.  Det er Tranberghallen jeg har hatt mine hjemmekamper i, og det har vært god kok fra Gjøvik HK sine supportere fra tribunen på samtlige av mine minner fra disse hjemmekampene.

Et av mine beste idrettsøyeblikk er opprykkskampen mot Njård i 2010/2011 hvor jeg var så heldig å få være med på noen viktige minutter på banen. En fantastisk håndballopplevelse som jeg har lagret i håndballhjertet.
Etter at jeg ga meg som håndballspiller i 2013 så har jeg en periode vært trener på rekruttlaget til Gjøvik HK i 3.divisjon, sesongen 2013/2014. Deretter noen år i styret for Gjøvik HK, før jeg har vært innom ved et par anledninger som spiller. Nå er barna på vei inn, og vi har to aktive spillere i yngres rekker fra høsten av.
Det siste året har vi bodd på Gran Canaria hvor vi har fått oppleve en annen kultur og et hverdagsliv utenom det vanlige – en erfaring vi kommer til å lagre som et flott minne for livet.
Vervet som styreleder, en stafettpinne som jeg tar overetter Steffen, blir en spennende og utfordrende etappe å ta fatt på! Arbeidet som er lagt ned av styret de siste årene er imponerende. Klubben står stødig økonomisk og sportslig, og har blikket rettet opp og frem! Jeg gleder meg over å se så mange aktive spillere i klubben, fra yngres, junior og til senior. I tillegg et apparat med frivillige som vokser og gir klubben verdifull støtte, samt en imponerende gjeng med dyktige trenere! Takk til alle om stiller opp!

Jeg er glad for å få æren av ledervervet den kommende perioden og gleder meg til å komme hjem til Gjøvik igjen for å være med klubben på vei mot nye eventyr.

Trine

Vedlegg 1Vedlegg 2Vedlegg 3

Flere nyheter

Sponsorer

Vi er stolte av å presentere våre sponsorer: