To nye kamper for damelaget denne uka
Sportslig

To nye kamper for damelaget denne uka

Skrevet av:
Dato:
Facebook
1.11.2023

Vårt damelag har fått en flott start på 2. divisjonssesongen, med fire seirer på seks kamper. Denne uka er det muligheter for fire nye poeng.

Onsdag er det klart for mjøsderby i Campus Arena Gjøvik. På den andre siden av banen står nemlig Storhamar 2. Hamarsingene har vunnet to av fem kamper så langt, og det blir trolig et jevnt og spennende lokaloppgjør.

Søndag får vi besøk fra Trøndelag, nærmere bestemt Selbu, som i likhet med Gjøvik har startet veldig bra. På fem kamper har Selbu bare tapt for topplaget Trondheim Topphåndball, som ser ut til å ha strak kurs mot 1. divisjon.

Johanne Kalheim var ikke med til Volda og Molde for halvannen uke siden, men er tilbake i troppen mot Storhamar 2. Med unntak av korsbåndskadde Mari Torkehagen stiller trener Kai Vidar Lundstad et skadefritt mannskap.

Avkast i oppgjøret mot Storhamar 2 er 19.00, og nå bør håndballinteresserte kjenne sin besøkelsestid; møt opp og hei jentene fram til seier mot laget fra den gærne sida.

Troppen i onsdagens kamp:
Silje Brendbakken, Ingvild Gusdal, Nora Skallerud, Lisa Sydbøge, Solveig Subbene, Mathilde Listhaug, Marthe Gruer, Johanne Kalheim, Carmen Dahl, Lise Hag Tellefsen, Susanne Hoel, Astrid Flægstad, Sofie Dybvad, Amalie Krogstad og Cathinka Revlem.

Kampen kan du også følge live her: https://www.handball.no/system/live-kamp/?matchId=7784750

Vedlegg 1Vedlegg 2Vedlegg 3

Flere nyheter

Sponsorer

Vi er stolte av å presentere våre sponsorer: